Forside 
Hvad er planen for at skabe et Uovervindeligt Damark 
Hvordan du kan deltage 
Videnskabeligt grundlag for Uovervindelighed 
Maharishi's Forsvarssystem baseret på det Forenede Felt 
Hvorfor er denne forskning blevet accepteret af uafhængige forskere? 
Effekten på krig 
Effekten på terrorisme 
Effekten på Verdensfred >>
Effekten på kriminalitet 
Effekten på økonomisk vækst 
Effekten på regeringens resultater 
Verdensfredens Globale Land 
Uovervindelighed for alle lande 

 
Udvalgte referencer 
Anbefalinger fra uafhængige eksperter 

 
Yderligere oplysninger
Kontakt os
 
  

Effekten på Verdensfred

Forskning omtalt på nogle af de andre sider har vist, at midlertidige fredsskabende grupper har reduceret kriminalitet, krig og terrorisme, og at store grupper (7.000-8.000) målbart har reduceret konflikt og terrorisme i hele verden. Uheldigvis viste det sig i alle tilfældene at når de fredsskabende grupper blev opløst, steg mængden af vold igen.

Et naturligt spørgsmål ville være: Hvad ville der ske, hvis man prøvede at opretholde en gruppe på 8.000 fredsskabere på permanent basis? Ideelt ville sådan en gruppe ikke bare reducere kampe meget hurtigt, men ville også i det lange løb slutte alle konflikter.

Denne mulighed er blevet afprøvet. I tre år fra 1988 til 1990, på et sted lige udenfor New Delhi, i Indien, var der en enkel filantrop der støttede en gruppe på 8.000 eksperter i Transcendental Meditations teknikken og det avancerede TM-Sidhi program, inklusiv Yogisk Flyvning). I løbet af de tre år opløstes alle større konflikter i verden på en fredelig måde. Først, sluttede en krig mellem Irak og Iran der havde varet i syv år og som havde kostet flere millioner mennesker livet. Derefter sluttede Sovjetunionens brutale invasion af Afghanistan der havde varet i fem år. Og allermest opløftende; Berlinmuren faldt i 1989, Sovjetunionen gik i opløsning og fyrre år med den kolde krig smeltede simpelthen væk.

Fra Maharishi Mahesh Yogis synspunkt var dette et glimt af hvordan livet kan være når verden gennemtrænges af en stærk indflydelse af fred. På baggrund af forskning og erfaring er det Maharishi's mål at samle store fredsskabende grupper på permanent basis for derigennem at skabe en uimodståelig indflydelse af harmoni og kohærens, som kan rense den kollektive bevidsthed i hele verden og derved skabe en permanent tilstand af verdensfred.